600FT

 

Mola Mola 600 FT kleding is vervaardigd van een hoogwaardig fleece weefsel dat wordt gekenmerkt door zeer goede thermische isolatie-eigenschappen. Dankzij de dichte structuur biedt het uitstekende isolatie tegen wind en kou en houdt het lichaam droog en warm. De microscopische kleine luchtzakken in de weefselstructuur creëren een thermische isolatie, waardoor het lichaam warm blijft. Het transpiratie vocht dat tijdens inspanning ontstaat wordt geabsorbeerd door de binnenste laag van de stof. Terwijl de buitenste laag het verzamelde vocht naar de omgeving afvoert, waardoor de huid droog blijft en natuurlijk ademt.

Het materiaal is uiterst duurzaam en bestand, wat een lange levensduur garandeert. De buitenste laag pluist niet (anti-pilling). De toevoeging van polyamidevezel verbetert de elasticiteit van het materiaal en vermindert de luchtdoorlatendheid naar het lichaam.

MolaMola Wear 600 FT Mens shirt Mola Mola Wear 600 FT Heren trui Mola Mola Wear 600 FT Legging Mola Mola Wear 600 FT Dames trui

Mola Mola Wear 600 FT handschoenen
 
Mola Mola Wear 600 FT sokken