Bio Thermoactive

In het BIO THERMOACTIVE gamma hebben we de bacteriedodende eigenschappen van BIO LINE kleding gecombineerd met de thermische eigenschappen van COOL THERMOACTIVE kleding.

Dit is modern en zeer warm ondergoed, vervaardigd uit functioneel wintertextiel van hoge kwaliteit. Aanbevolen voor duiken in in koudere wateren.

Kleding uit de BIO THERMOACTIVE serie bevat positieve zilverionen Ag+ dankzij welke bacteriën zich niet van het materiaal naar de huid verplaatsen. Dit elimineert het risico op allergische reacties en onaangename geuren. Ag+ zilverionen vervullen de functie van bacteriostatische factor; zij neutraliseren de bacterieflora op de huid.

Bacteriën voeden zich met zweet dat tijdens het sporten wordt afgescheiden en zij zijn verantwoordelijk voor de onaangename en karakteristieke ammoniakgeur bij een bezweet persoon. De zilverionen stabiliseren de hoeveelheid bacteriën op de huid, en de thermoactieve eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat zweet van het huidoppervlak wordt afgevoerd, waar het goed verdampt en niet langer als voedingsbodem voor bacteriën kan dienen. Dit zorgt voor een fris gevoel, zelf na langdurige intensieve fysieke inspanning.

 

Dit ondergoed vervult alle functies van moderne thermoactieve kleding:

  • Het dubbelgelaagde materiaal is vervaardigd volgens de multipolyestertechniek. Het textiel absorbeert geen vocht maar voert het snel van het lichaam naar buiten af en droogt ook heel snel op,
  • De buitenzijde van de stof heeft een ruitstructuur, zodat het ondergoed bescherming biedt tegen wind en kou. Aan de binnenzijde zit een aangename dons die beschermt tegen kou en perfect de optimale lichaamstemperatuur vasthoudt en comfort van thermokleding biedt,
  • Aangenaam voor de huid, veroorzaakt geen irritatie of allergische reactie, beperkt het aantal bacteriën op het lichaam tijdens fysieke inspanningen en beschermt tegen uv-straling,
  • Zeer bestendig en ideaal aangepast op het lichaam, zodat je figuur wordt benadrukt. Absorbeert geen geuren, verkleurt niet, geeft niet af en wordt niet ruw in de was. Behoudt zijn eigenschappen zelfs na lang en intensief gebruik.

Ook geschikt voor wintersporten en normaal gebruik tijdens koude dagen.

 

b

Mola Mola Wear BIO THERMOACTICE Heren shirt

Mola Mola Wear BIO THERMOACTICE Legging

Mola Mola Wear BIO THERMOACTICE Dames shirt