Cool Thermoactive

Mola Mola Cool Thermoactive aanbevolen voor duiken in koudere wateren.

Dit is modern en zeer warm ondergoed is vervaardigd uit functioneel wintertextiel van hoge kwaliteit.

De buitenzijde van de stof heeft een ruitstructuur, zodat het ondergoed bescherming biedt tegen wind en kou. Aan de binnenzijde zit een aangename donslaag die beschermt tegen kou en perfect de optimale lichaamstemperatuur vasthoudt.

Cool Thermoactive kleding is dus een geweldig alternatief voor fleece, dat beschikt voer dezelfde hoogwaardige eigenschappen van thermokleding en daarnaast ook nog zeer goed ventileert zonder kou van buiten door te laten.

Het materiaal bestaat uit 2 lagen en is vervaardigd volgens de multipolyestertechniek. Het textiel absorbeert geen vocht maar voert het snel van het lichaam naar buiten af en droogt ook heel snel op.

Aangenaam voor de huid, veroorzaakt geen irritatie of allergische reactie, beperkt het aantal bacteriën op het lichaam tijdens fysieke inspanningen en beschermt tegen uv-straling.

Zeer bestendig en ideaal aangepast op het lichaam, zodat je figuur wordt benadrukt. Absorbeert geen geuren, verkleurt niet, geeft niet af en wordt niet ruw in de was. Behoudt zijn eigenschappen zelfs na lang en intensief gebruik.

Ook geschikt voor wintersporten en normaal gebruik tijdens koude dagen.

Product uit garen met Oeko-Tex® Standard 100 certificaat. De voor de afwerking toegepaste kleurstoffen voldoen aan de normen van REACH 1907/2006.


Mola Mola Wear Cool Thermoactive Heren shirt

Mola Mola Wear Cool Thermoactive Legging

Mola Mola Wear Cool Thermoactive Dames shirt