Thermo-trui dames 600 FT

Mola Mola 600 FT een zeer warme thermotrui met een vrouwelijk ontwerp dat het figuur benadrukt, aanbevolen voor lange duiken bij lage temperaturen.

Ontworpen voor gebruikers die uitzonderlijke thermische bescherming onderwater nodig hebben. De toegepaste materiaalstructuur zorgt voor een combinatie van uitstekende thermische isolatie en ademend vermogen. Dankzij de zachte fleecelaag aan de binnenkant van de stof biedt de trui thermisch comfort en kan deze worden gebruikt als eerste kledinglaag, direct op de huid. Het kan ook worden gedragen als een tweede, extra isolatielaag. De uitstekende flexibiliteit van het materiaal zorgt ervoor dat de trui perfect aansluit op het lichaam en de bewegingsvrijheid niet beperkt. De mooie afwerking en platte naden zorgen voor comfort en gemak. De verlengde achterzijde van de trui beschermt de nieren en voorkomt dat de trui uit de broek raakt.


Sneldrogend en hypoallergeen (veroorzaakt geen allergische reacties), gemakkelijk te wassen en te gebruiken.
Ook ideaal voor wintersporten.

De trui bevat geen onaangename etiketten. Informatie over het product (maat en wasvoorschriften) is aan de binnenzijde van de trui afgedrukt.