Thermo-shirt heren BIO THERMOACTIVE

Mola Mola BIO THERMOACTIVE een licht en buitengewoon warm thermoshirt met moderne snit. Sluit aan op het lichaam en vormt geen beperking van de bewegingsvrijheid. De esthetische afwerking, platte naden en verlengde achterzijde zorgen voor gebruikscomfort.

In kleding uit de BIO THERMOACTIVE serie hebben we de bacteriedodende eigenschappen van BIO LINE kleding gecombineerd met de thermische eigenschappen van COOL THERMOACTIVE kleding.

BIO THERMOACTIVE bevat positieve zilverionen Ag+ dankzij welke bacteriën zich niet van het materiaal naar de huid verplaatsen. Dit elimineert het risico op allergische reacties en onaangename geuren. Ag+ zilverionen vervullen de functie van bacteriostatische factor; zij neutraliseren de bacterieflora op de huid.

Bacteriën voeden zich met zweet dat tijdens het sporten wordt afgescheiden en zij zijn verantwoordelijk voor de onaangename en karakteristieke ammoniakgeur bij een bezweet persoon. De zilverionen stabiliseren de hoeveelheid bacteriën op de huid, en de thermoactieve eigenschappen van het materiaal zorgen ervoor dat zweet van het huidoppervlak wordt afgevoerd, waar het goed verdampt en niet langer als voedingsbodem voor bacteriën kan dienen. Dit zorgt voor een fris gevoel, zelf na langdurige intensieve fysieke inspanning.

Het shirt bevat geen etiketten; alle productinformatie (maat en wasvoorschriften) is aan de binnenzijde van het shirt gedrukt.

Bevat een kleine sieropdruk “DIVING COMMUNITY”. Aanbevolen voor langere duiken bij lage temperaturen. Ook geschikt voor wintertrekking en skiën.