Thermoflexx Tweedelig-onderpak

De tweedelige variant van de Mola Mola Thermoflexx. Een zeer flexibel tweedelig onderpak dat wordt aanbevolen voor duiken in water met een temperatuur van 6C tot 18C*.

Het gebruik van twee lagen materiaal zorgt voor een combinatie van uitstekende thermische isolatie en ademend vermogen. De unieke fabricagetechnologie zorgt voor flexibiliteit in alle richtingen, waardoor een breed scala aan bewegingen van de armen en benen van de duiker mogelijk is. De polyester buitenlaag in het “easy on-easy off” ontwerp maakt het gemakkelijk aan- en uittrekken van het droogpak mogelijk.

Het onderpak bestaat uit twee onafhankelijke delen: sweatshirt en broek. Het is een ideale oplossing voor mensen met een niet-standaard figuur – het stelt je in staat om een ​​sweatshirt en broek apart te kiezen, en dus een betere pasvorm van het onderpak op het lichaam.

Dankzij de platte naden en de fijne fleece laag aan de binnenkant kan het onderpak direct op het lichaam worden gedragen. De buitenste laag “easy-on-easy-off” maakt het gemakkelijk om het droogpak aan en uit te trekken. De unieke productietechnologie biedt uitzonderlijke flexibiliteit in alle richtingen, waardoor een breed scala van bewegingen van de armen en benen van de duiker mogelijk is.

De verlengde achterkant van het sweatshirt beschermt de nieren dubbel tegen de kou en zorgt voor een extra thermische isolatielaag. Elastische duimlussen voorkomen het opstropen van de mouwen van het onderpak bij het aantrekken van een droogpak.

De losse broek heeft twee comfortabele zakken op de heupen en gaatjes voor het p-valve. Het elsatiek en een extra ingenaaid koord voorkomen dat de broek wegglijdt tijdens het aankleden. De benen hebben een dunnere materiaallaag onder de knieën, waardoor er na het aantrekken van sokken om de kuiten geen vervelende verdikking van het materiaal is en de duiker gemakkelijk een droogpak kan aantrekken. Speciale “lussen” aan de onderkant van de broek houden de broekspijpen op hun plaats en zorgen voor een perfecte pasvorm van het materiaal bij de enkels. Deze oplossing voorkomt dat de benen worden opgetrokken bij het aantrekken van een droogpak.

Platte naden in beide delen van het onderpak zorgen voor een hoog draagcomfort en voorkomen huidirritatie en schaafwonden.

Het tweedelige onderpak zal ook bij andere (winter)sporten succesvol blijken.

  • licht
  • stretch in alle richtingen,
  • flexibele en platte naden,
  • twee zakken op de heupen,
  • voorbereid voor p-klep,
  • elastische duimlussen,
  • flexibele “lussen” voor voeten

Thermoflexx lagen

De binnenlaag is een hoogwaardig fleeceweefsel dat wordt gekenmerkt door zeer goede thermische isolatie-eigenschappen. Dankzij de dikke structuur biedt het uitstekende isolatie tegen kou en wind en houdt het een droog en warm microklimaat van de huid.

Het is hydrofoob, d.w.z. het stopt geen vocht in een hoeveelheid groter dan 1% van zijn gewicht, zodat het weefsel altijd droog en zacht aanvoelt. De microscopische kleine luchtzakken in de weefselstructuur creëren een thermische isolatie, waardoor het lichaam warm blijft. Het transpiratie vocht dat tijdens inspanning ontstaat wordt geabsorbeerd door de binnenste laag van de stof. Terwijl de buitenste laag het verzamelde vocht naar de omgeving afvoert, waardoor de huid droog blijft en natuurlijk ademt.

De buitenste laag van het onderpak is een materiaal dat snel droogt, duurzaam is, bestand is tegen kreuken, zeer flexibel en zacht aanvoelt. Het kreukt niet en reageert goed op veelvuldig wassen.

Binnenlaag: polyester, polyamide, elasthaan, gewicht: 420 gr / m2
Buitenlaag: microfilament polyester, gewicht: 292 gr / m

*Omdat koude beleving erg persoonlijk is, kan in sommige gevallen een extra basislaag nodig zijn om comfortabeler te voelen.