Thermohandschoenen PRO 2.0

MolaMola PRO 2.0

Warme thermische handschoenen ook te gebruiken als binnenhandschoen voor drooghandschoenen.

Uit hoogwaardig fleece vervaardigde handschoenen met uitstekende thermische eigenschappen. De zachte fleece aan de binnenzijde van de handschoenen houdt de lichaamswarmte vast en de buitenste laag voert vocht af naar buiten, zodat de handen warm en droog blijven. Dankzij de zeer goede elasticiteit sluiten de handschoenen perfect aan op de handen en wordt de bewegingsvrijheid geenszins ingeperkt. De mooie afwerking en platte naden zorgen voor comfort en gemak.

PRO 2.0 handschoenen zijn extra geïsoleerd door een extra laag materiaal aan de buitenkant van de hand toe te voegen te brengen. Deze unieke oplossing, waarbij twee lagen materiaal met verschillende structuren worden gecombineerd, zorgt voor extra isolatie tegen de kou en beschermt uw handen nog doeltreffender bij lage temperaturen.

De buitenste, gladde kant van het materiaal zorgt ervoor dat drooghandschoenen gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn.

Dankzij de dikke materiaalstructuur bieden de handschoenen tevens uitstekende isolatie tegen wind en kou tijdens winterse dagen.

600 FT

 Het materiaal waaruit handschoenen zijn ontstaan is hoogwaardig fleece dat wordt gekenmerkt door zeer goede thermoisolerende eigenschappen. Dankzij de dichte structuur biedt het uitstekende isolatie tegen wind en kou en behoudt het een droog en warm microklimaat van de huid. Dankzij de dichte structuur biedt het uitstekende isolatie tegen wind en kou en behoudt het een droog en warm microklimaat van de huid. De microscopische luchtzakken in de weefselstructuur creëren een thermische isolatie, waardoor het lichaam warm blijft. Het zweet dat tijdens inspanning wordt afgegeven, wordt geabsorbeerd door de binnenste laag van de stof, terwijl de buitenste laag het geaccumuleerde vocht naar de omgeving afvoert, waardoor de huid droog blijft en natuurlijk ademt.

Het materiaal is uiterst duurzaam en bestand, wat een lange levensduur garandeert. De buitenste laag pluist niet (anti-pilling). De toevoeging van polyamidevezel verbetert de elasticiteit van het materiaal en vermindert de luchtdoorlatendheid naar het lichaam.